take the bad with the good


pluuggarn..

sitter och pluggar på min friskvårds läxa och det suger totalt, det är helt cp vad jag tycker det är tråkigt. jag har inte varit så kry de senaste dagarna. Ska plugga vidare och om en timme pyser jag iväg till dafina, och vi pyser vidare till julia. Sedan spenderar jag kvällen med dem och sover hos min moster inatt. mysigt. ♥

dont wanna be left out here...


välkommnar goa träningsvärken.

kommer ha en redig träningsvärk imon.. och jag kommer gråta när jag ska upp från sängen jag och julia spenderade 2 timmar på friskis idag.. nu lägger jag mig i min kalla säng. godnatt !

pratim te !



who are to yo judge the life I live? I'm not perfect and I don't hace to be! Before you start pointing fingers, make sure your hands are clean - Bob Marley.




johanna stjärna

nu sitter jag här i skolan med min vän johanna för alla er som är intresserade D:


dont need 2.. so stop it before it's 2late..

 

 


loooong dayyy forward !


you know it ain't love





våffloooooor !

när jag satt på matte lektionen idag satt jag och johanna o snacka om våfflor jag säger bara att ända sedan dess har jag varit sugen på det.. och då va kl ca halv 11 nu står jag här i köket igen ;))



känner mig gryymt duktig ! ♥

Skol arbete

Yey

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2738274/images/2012/pic_186152042.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2738274/images/2012/pic_186152105.jpg" class="image">


godmorgon..

är riktigt trött somnade lite senare än tänkt igår.. satt uppe och kollade på wild kids, helt okej. Har ett tips för er som sover dåligt om nätterna.. något som lättar min sömn är att ställa en väckar klocka runt 3 - 4 på natten. Så när man vaknar får man den där hämska känslan typ ååh nej inte skola redan.. och inser att yey jag kan somna om.. då sover man mycket goare.. nu måste jag dra mitt trötta ashle till skolan ._.

good knows how.. when.. and why


livet går vidare?

jag har en tendens att stanna upp i livet.. och se bak istället för fram.. något som tröttar ut mig. därför har det varit lite segt det senaste nu.. och jag försöker att krya på mig lite och fått lite seg uppdatering ska bättra mig !!

Håller för dörren

Just nu känner jag mig riktigt taskig
Som Håller för dörren för liam för han inte ska kunna komma ut. Så han blivit bestraffad för att han ätit godis före lördag. Och han tycker de e jätte obehagligt och vara ensamn inne på rummet men han har 5 min kvar där inne stackars liten :(((


Friskvård

Nu har vi haft instuderings arbeten, avslappnings träning och nu ska vi iväg till affären och kolla protein och annat på mat gott liv ?


Johanna & Malin

Av någon andledning kom inte vilden med i förra inlägget så här är den


riktigt jävla trött?

nu e jag grymt trött och mina linser gör allt suddigt på mig i ögonen.. hörde jag sängen? japp.. nu äre dags att sova. dagen är så gott som spenderad på sängen och donken med mina favorits all day.. och går dagen blev galet.. ellen på taket..











bilder från vår för fest !


godnatt ! ♥

dont make it wrong.. make right ..


Holli makaroni

Jag e skit seg idag och idag ska vi fira Ellens födelsedag med en go fest. Just nu är jag fan bra trött asså har precis kommit hem från min moster har hunnit ta en dusch och ska strax ta tag i dagen, yey...

Bjuder på en god bild från skolan i
torsdags med mina två favoriter


dafina kabashi finns inga ord för hur underbar du är !


jag älskar dig. ♥


Prinsessan Bella

Mina bröder står nu utan för bilen jag sitter inne i och skrapar allt dom kan för att få bort snö och frost på bilen. Känner mig som en liten prinsessa som
Slipper (à)


Back Home

Ja nu kom min andra bror hem från London. Jag håller på att beundra min underbara ring han köpte mig

 


jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv..


 


Being single doesn't mean no one wants you, it means god is busy writing your love story.

mina vänner är värda allt och lite till !
skolan är underbar för er som undrar !


Ett leénde betyder inte alltid att du är glad, utan du är stark nog att le även när det gör on



make me smile..just for a while.. nu äre sove dags mina kära vänner.. imon startar dagen med ett underbart gympa pass som jag icke får vara med på.. älskar livet så mycket !

ett helt vanligt samtal !

jag och julia har bra liv.. medans alla kollar på real vs barca.. snackar vi skit om killar !

 


jag vill bara knulla?!?

skön brud !


fishyy 4

nu är livet aweeeesome.. sitter och spelar fishyy 4 och snackar skype med ellen känner mig som en riktig pööjke .. precis så som min man brukar säga till mig ;)

ny städat rum.. yey

nu sedan ca 1 timma tbx har jag städat mitt rum torkat av mitt skrivbord.. bytt säng kläder. och damsugat.. duktig chey! nu ska jag sätta mig med skol arbete som återstår så jag ska slippa dö över det en annan dag under veckan. Sedan ska jag äta och duscha och hopppa till sängs ! ♥

stationen..



dagens låt.. ♥

kom nyss hem..

kom nyss hem från sjukhuset.. var i skolan och sedan tog jag fel buss till ps.. och kom istället till håsten.. yey. sedan så träffa jag julias pojkvän mohammed och snackade med honom ett bra tag mötte min bror och gick till sjukhuset. väl på sjukhuset så kom min pappa dit. och nu e jag hemma. har varit en bra dag trots bristerna... ♥

Gullig bilder osv

Söta barn


Slutat tidigare

Jag har sån jävla överflödig energi detta inlägget tillägnar jag Andrea och Oscar som kommer läsa detta snart.. Jag kommer aldrig glömma att jag bjudit dig på kaka nu Oscar så det kommer du få stå till tjänst till mig för resten av ditt liv SKI WI WI WI ... Och Andrea som är den klantigaste jag känner efter mig själv vill jag säga att jag älskar dig ... Nu bär det av mot ps :)


FÖRLÅT ANDREA

Andreas dag suger !

Idag Har Andrea världens otursdag...
Först missar hon bussen twise ..
Ringde henne efter att hon
Missa den först gången och bad busschauffören stanna när Andrea är nästan bakom bussen så kör chauffören ändå iväg för han väntat för länge.. Sedan så kommer hon till skolan och sätter sig i något blött så det ser ut som hon kissat ner sig och nu har hon oförberett prov ... Idag är det fan tillåtet och skratta åt henne :D


Skolan är för kul

Sitter nu i skolan och har matte klassen har om prov och vi är typ 7 - 8 elever som klarade provet och jag sitter just bu och Chillar utanför andreas klassrum !


Jag har inga miljoner men jag vet vem jag är ...

Du måste vara stark så håll huvudet högt mamma ska få se vilket barn hon fött .. Du är på toppen min bror !


Ut och vara nyttig !!

Nu blir det gå ut och ta en pw. Sedan blir de skola på Kust hotellet


Äntligen hemma?

Min bror har äntligen kommit hem från Serbien (novi sad ) imon åker Denny till London. Alltid à missing bit ...


dagens fail..

 

ärligt talat? ... xd


Städa

Varit på jobbet och nu blir de pizza med Ellen


Sleepyyy time

Älskar vara uppe hela nätterna eller vad sägner ni mina söta läsare ?
Nu blir det sove dags godnatt !


Chilling at zidars

Systrarna Zidar är verkligen guld. Utan dom just nu hade jag fan inte klarar mig. Inatt sover jag hos Dem och kvällen spenderade vi i skene hos deras släktingar. Nu blir de film Mys och sove dags !


You are My best friend

Jag har en vän som ingen kan slå ... Julia Sofia Zidar ! Jag har jobbig tid just nu och idag gör Julia allt för att få nig på andra tabnkar jag önskar alla i världen hade en vän som jag har !


jag förlåter digg...

en gång i tiden så var vi bästa vänner många år har jag gått runt och tänkt på vad fan som hände min bror vi hade drömmar ihop hur kan ett litet tjafs göra så att man glömmer så fort säg.. en tunn linje mellan kärlek och hat kände dig som ingen annan jag var där ifrån start.. massa principen man var ung och envis nu undrar jag vart vi skulle stå idag om vi bara sket it .. men det var menat så vi dela upp oss två och våra vänner tog parti ja, de va tuffa år.. hur du än känner och hur det än går för dig.. från mitt hjärta jag förlåter dig..








strax sove dags

jag har haft en underbar dag med johanna.. vi har tjockat oss något extremt.. och ät tacos.. med henne, hennes bror och pappa.. hann facerapea en jävla grym face rape som blev något bladand det populära på hans fb.. stolt.. sedan har jag haft en allmänt nice fredag.. och inte så jävla mycket otur.. bra lite.. ♥


tystnaden som uppstår när jag säger att jag vill lära mig göra burek..

en typisk sak för oss utländska kvinnor är du är inte mogen innan du kan göra burek (bästa maträtten som finns för er som inte vet). Så idag när jag sa till mamma att jag ville att hon skulle lära mig jag tror att volymen i familjen gick från 100% - 0% och det där va pinsam tystnad... jag blir nog aldrig mogen :'/

döma dig.. det får ju bara gud



Säg aldrig för mycket till den du litar på, för den du litar på, litar också på en annan

saknar sommaren... sluta skolan nu, så nu bär det av tilll johannas pappa.
vill ha sommar sol och vara brun.. ligga på stranden, och bada i havet..


13 JANUARI 1996

dagen då min älskade vän ellen anthea zidar föddes.. min lilla ängel, mitt sol ljus, mitt hjärta min blomma.. en vän som finns där i alla lägen, en vän som har hjärtat där det ska vara någon som jag behöver och någon som gör mig glad över att bara lee.. idag fyller du 16 och nu är du ett helt år äldre.. idag är det dags för nya steg till ett vuxnare liv och nya insattser.. det är sjuk hur åren går och hur den stora skilnaden på dig syns tydligare och tydligare från år till år.. älskar dig min vän.. grattis på födelsedagen och hoppas att du får allt du önskar dig. du är värd allt och lite till.. min ängel utan vingar !















nya och gamla bilder.. jag älskar dig min skatt ! ♥

fredagen den 13..

japp idag är det fredagen den 13.. yyey.. strax drar bella sig till skolan även fast jag börjar 09.45.. och detta pga att johanna tvingar mig möta henne i skolan kl 9.. ibland behöver man sova.. :(


sov gott mina underbara läsare !





åter till skolan imon .. yey.. godnatt bloggen ! ♥


My biggest mistake wasn't falling in love with you, It was thinking you had fallen for me too


we found love in a hopless place


Varken om kärlek eller hat kan en människa veta något i förväg.

idag har jag haft det underbart i skolan, kan tacka min älskade vän johanna.. imon kommer jag spendera både skolan och fritiden med denna goa tjej.. ville bara säga att jag älskar dig ! ^^


JUST NU !

sitter jag i skype med Johanna och pluggar.. gött liv. Läser och antecknar för fulla muggar.. känner att mitt liv blir mer och mer segt. Idag har jag varit hemma hos jovana och för första gången gick vi inte och köpte snacks det första vi gjorde :D


Man ska va tacksam för det man har i livet. Det finns dom som inte ens kan drömma om ett liv som vårt.

kärleken och vänskapen träffades
kärleken frågade vänskapen: varför behövs du i världen när jag finns?
vänskapen svarade: för att hålla ett leende där du lämnar tårar.. ♥


5 saker jag har tänkt på under VARJE lektion idag..


u cant stop me !

min dag idag har bestått av skola till 4.. kom hem och tog ett bad..
nu sitter jag här i min one piece och chillar gärnet :D


Naturkunskap

Älskar Lilvet lite i skolan ...inte 😝


Håååål timme ._______.

hejsan bloggen nu sitter jag här på en underbar hål timme och ska nu kila upp mot ps för ett trevligare liv.. ska slösa min rast på att träffa julia och liselott och det känns gansak posetivt för jag älskar mina små töser !



I can't do this thing called life without you here with me

godmorgon mina underbara läsare !
mitt schema är ändrat som jag inte har berättat.. psykologin är borta och jag har fått jävla naturkunskap istället hur bra låter detta?.. inte så där jätte bra istället för att sluta 20 över 12 så har jag nu hål timme från 20 över 12 till kl halv 3.. hur bra känns detta?.. inte så jävla bra och så slutar man dagen kl 4. Grov snark.. nu måste jag kila iväg för att starta denna dagen, kommer nu hata onsdagar resten av terminen. Längtar tills jag kommer hem....


sov gott bloggen !



Skäms aldrig för ditt utseende för det är så du är skapad,
däremot kan du skämmas för din insida för den kan du kontrollera. ♥

kb' bbellamaria. ◕‿◕ '/ - It feels like more than distance between us..


del 2 hejdååå 2011 <3

 


Var inte glad för att de många som vill ha dig, billiga varor har många köpare.


pratim te !

skolan idag var helt jävla underbar ! hade verkligen saknat alla mina spa tanter.. efter skolan gick jag johanna och malin på stan och jag tror aldrig johanna vill shoppa med mig igen.. för jag hittar för mycket saker till henne hon blir lätt pank när hon är med mig Sedan gick jag hem till mina undebara grannar och den där goa ungen liam är för underbar ville äta upp honom när han skulle sova och vi ligger i hans säng så tar den lille tre åringen tag i min hand. LOVE HIM ! ♥


mitt 2011

 


Bad day lovelyy ending

Skulle vakna 10.30 men vakna istället runt 5 blev jobbet direkt har ni nån gång känt att ni gått från trötta saker till tråkiga till saker som gör en mer uttråka och i slut enda känner man sig typ deprimerad .. Sån dag trodde jag det skulle bli idag men jag kan tacka Gud att jag har en underbar vän som Julia hon ligger nu död brevid mig och vi ska upp tidigt och träna berättar om kvällen imon. Love u all mina söta läsare <3


jag höll mig till hälften

jag höll mig till hälften av planen.. jag var uppe hela 24 timmar..
men endå sitter jag vaken kl 4 på natten -.-

It’s not 'cause you’re not with me! It 'cause you never leave


du var, trodde du skulle vara, men du är inte och kommer aldrig bli igen..

du är en av alla saker som jag hållt i min hand som jag valt att blåsa bort med ett enda andetag .. ♥












As if you thought this love were going to save you

sitter och väntar på att regnet ska sluta .. just nu är jag ganska trött faktist min kusin tvingade mig kolla på supernatruals med honom, ganska okej.. men inte min smak, just nu sitter jag och tänker på något som får mig att lee lite, och något som får mig att må lite extra bra.. Lifeisgodsometimes..













godmorgon för er som e vakna

hoppas ni alla sovit gott.. har inte sovit en blund inatt och kommer inte göra heller.. har bestämt mig för att dygna med min kusin som jag sover hos (alex). Bäst så här och vända tbx det äckliga dygnet ganska så dags eftersom skolan börjar om 3 dagar.. om ca 40 min blir det morgon promenad på platsen som jag spenderade hela min barndom på.. sörse..






Random..


I will be by your side. If ever you fall deep in the dead of the night.

daff och jag sov halva dagen, var väldigt trötta. Jovana kom senare på dagen och mamma körde nyligen hem henne.. nu sitter jag här framför kaminen och värmer mig !! ♥

 


random shit



jag har inga miljoner men jag  vet vem jag är..
en dag reser vi runt jorden, frågan är bara när..

håll hårt i min hand när änglarna faller...



underbar kväll med min underbar vän dafina.. mycket tjockheter.. mario, promenader, skratt och galenskaper. jag älskar sånna här chill tider som mest.. och att få dela ngt med ngn man älskar när man behöver det som mest. loveu ma darling ! ♥

mario i mitt ♥

Sitter här med Dafina och spelar nitendo nes. Gammalt som gatan så tog 200 år att starta det

men nu sitter vi och spelar mario för fulllt.. suttit här i ngra timmar.. and we love it ! ♥

 


EMIL GÖR MIG GALEN ....

hejsan bloggen, somnade runt 6 idag för att emil höll på att blåsa omkull mina väggar..
Just nu så sitter jag och tänker lite på hur jag kan vara trött hela tiden.. Jag somna 6
vakna runt 10 somnade igen och vaknade runt 2.. hur fan kan jag vara trött?


yeeah man..

 


love dont cost a thing..

För pengar kan man köpa nästan allting,
men inte en kvinnas kärlek; man får bara en mer eller mindre god imitaion


Believe is the last thing you can take from me...



I don't need a man to make it happen I get off being free
I don't need a man to make me feel good I get off doing my thing
I don't need a ring around my finger to make me feel complete ♥

i can still remember the power that u had..



All lycka för detta nya året, tackar alla mina underbara vänner för allt dom gjort. 2011 ett minne för livet tack alla, ni vet vilka ni är.. nya andetag, nytt år och nya chanser.. just bring it on.. med dom bästa vid min sida äre nu dags att starta det sista året ! <3

Gott Nytt År ! ♥
















RSS 2.0